Zulte Waregem kan eindelijk juichen, RWDM stoomt door

featured-image

In de Challenger Pro League stonden er vanavond nog twee duels op het programma. RWDM nam het op tegen KAS Eupen, terwijl Zulte Waregem Lokeren-Temse partij gaf. Wat is het geworden? RWDM boekt 7 op 9 RWDM kwam al snel achter dankzij een goal van Emond, al zijn derde van het seizoen.

Die voorsprong leek vast te staan tot aan de pauze, maar net voor de break wist Robail de bordjes weer gelijk te hangen. Het was uitkijken wat we de tweede helft zouden zien. Daarin was het wachten tot minuut 74 toen zomeraanwinst Ziani de verlossende 2-1 scoorde.

Een deugddoende zege voor de club uit Molenbeek. Zij staan zo voorlopig op een eerste plaats. Eerste zege voor Zulte Waregem Zulte Waregem opende ook snel met de 1-0 na tien minuten via Gavriel.

Lokeren, waar ze Lemmens mogelijk nog gaan wegplukken bij Lecce, kon voor de rust niets meer veranderen aan die score. Konden zij na de pauze de bakens verzetten? Neen, want het bleef 1-0 aan de Gaverbeek. Daardoor heeft Essevee nu vier punten.

De zege kwam méér dan op tijd na een zwakke 1 op 6. 🔔 | Goaltjesdief Renaud Emond scoort na één minuut al z’n 3️⃣e goal in 3️⃣ matchen voor de Panda's! 😱🎯 #RWDEUP pic.twitter.