Spits Doesburg blijft scoren voor winnend VVV-Venlo

featured-image

VVV-Venlo heeft woensdagavond de vierde oefenzege op rij geboekt. Na overwinningen op Jong AZ, RKSV Wittenhorst en TOP Oss werd in de eigen Koel ook het Qatarese Al-Rayyan geklopt. VVV won de vriendschappelijke wedstrijd, die tweemaal 35 minuten duurde, met 3-1.

Spits Pepijn Doesburg was weer eens belangrijk voor de Venlonaren: hij scoorde twee goals, nadat hij in de vorige gewonnen oefenwedstrijden ook al telkens tot scoren kwam. Hoofdrol Thijme Verheijen opende al vroeg de score namens VVV tegen Al-Rayyan, dat vorig seizoen tweede werd in de Qatarese competitie. De gasten scoorden in de eerste helft eenmaal, maar het was dus VVV-spits Doesburg die de hoofdrol opeiste.

Met een kopbal en een rake vrije trap was hij hoofdverantwoordelijke voor de 3-1 ruststand. Negen wissels VVV-coach John Lammers haalde Doesburg halverwege het duel naar de kant. De trainer wisselde in totaal negen keer, maar veranderingen in de score bracht dat niet teweeg.

Zo'n 1700 toeschouwers in het Venlose stadion zagen VVV zo met een 3-1 overwinning van het veld stappen. Herman Teeuwen Memorial Over ruim twee weken begint VVV aan het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen. Daarvoor speelt de club nog één oefenwedstrijd: SC Cambuur is vrijdag 2 augustus in Venlo de tegenstander in de jaarlijkse Herman Teeuwen Memorial.

Die wedstrijd is live te bekijken via L1 Nieuws Facebook en YouTube. Deel dit artikel 💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar [email protected] !.