Pijnlijk: Alle kijkers van Standard-Club ergeren zich aan ‘Onnozele nitwit’

Standard en Club moeten voorlopig vrede nemen met een sombere brilscore. Al was de eerste helft allesbehalve somber. Zo zagen we een redelijk intense 45 minuten, maar moeten we nog wachten op echt grote kansen.Bij beide ploegen viel overigens niemand echt uit de boot. Al zagen de Club-fans een Hans Vanaken die te laag, naar hun goesting, op het veld stond. Daarnaast viel scheidsrechter Lawrence Visser ook niet bepaald in de smaak.Visser maakte volgens hen enkele foutieve beslissingen. Zo klonk het toch op het platform ‘X’. Volgens hen vergat hij onder meer enkele keren te fluiten wanneer er een ‘overduidelijke’ fout was.De fans ergerden zich echter het meeste aan commentator Wesley Sonck. Die was volgens hen aan het zagen en onnodige kritiek aan het uiten. Benieuwd of we in de tweede helft wel wat doelpunten zien vallen.Visser, oei! 🤢🤦‍♂️#STACLU— Tiroler Schürzenjäger (@Zillertal_Lover) August 4, 2024Weer met paarse laine en betweter sonck 🤮🤮#STACLU— Serge (@SR067) August 4, 2024Vanaken weeral veel te laag, Verdomme!#STACLU— Tiroler Schürzenjäger (@Zillertal_Lover) August 4, 2024Sonck is weer anti #STACLU— Sven Vandevyvere (@VandevyvereSven) August 4, 2024Sonck, gast! Onnozelen nitwit!#STACLU— Tiroler Schürzenjäger (@Zillertal_Lover) August 4, 2024 Standard,Club Brugge,Lawrence Visser,Wesley Sonck

featured-image

Standard en Club Brugge stonden vandaag voor de 191ste keer in de Jupiler Pro League tegenover elkaar. Bij rust staat het 0-0, en krijgt één man heel wat kritiek over zich heen. Standard en Club moeten voorlopig vrede nemen met een sombere brilscore.

Al was de eerste helft allesbehalve somber. Zo zagen we een redelijk intense 45 minuten, maar moeten we nog wachten op echt grote kansen. Bij beide ploegen viel overigens niemand echt uit de boot.

Al zagen de Club-fans een Hans Vanaken die te laag, naar hun goesting, op het veld stond. Daarnaast viel scheidsrechter Lawrence Visser ook niet bepaald in de smaak. Visser maakte volgens hen enkele foutieve beslissingen.

Zo klonk het toch op het platform ‘X’. Volgens hen vergat hij onder meer enkele keren te fluiten wanneer er een ‘overduidelijke’ fout was. De fans ergerden zich echter het meeste aan commentator Wesley Sonck .

Die was volgens hen aan het zagen en onnodige kritiek aan het uiten. Benieuwd of we in de tweede helft wel wat doelpunten zien vallen. Visser, oei! 🤢🤦‍♂️ #STACLU Weer met paarse laine en betweter sonck 🤮🤮 #STACLU Vanaken weeral veel te laag, Verdomme! #STACLU Sonck is weer anti #STACLU Sonck, gast! Onnozelen nitwit! #STACLU.