MVV sluit oefencampagne af met nederlaag na discutabele penalty

MVV heeft de laatste oefenwedstrijd voor de start van het nieuwe seizoen verloren. Op bezoek bij Patro Eisden Maasmechelen werd het 1-0.

featured-image

MVV heeft de laatste oefenwedstrijd voor de start van het nieuwe seizoen verloren. Op bezoek bij Patro Eisden Maasmechelen werd het 1-0. Een makkelijk gegeven strafschop vlak voor rust werd benut door Kevin Kis.

Controle MVV begon goed aan de wedstrijd in Maasmechelen en had na vier minuten al op voorsprong kunnen komen via Nabil El Basri. Hij miste oog in oog met doelman Jordi Belin. In het restant van de eerste helft, waarin MVV de controle had, waren er wat mogelijkheden voor beide ploegen.

De grootste kans was voor MVV-spits Sven Braken, die hoog over schoot. Vier minuten voor rust belandde de bal ongelukkig op de hand van Wout Coomans. De scheidsrechter wees daarop naar de strafschopstip.

Kis bleef daarna koel tegenover MVV-goalie Romain Matthys. Bekijk de samenvatting van Patro Eisden Maasmechelen - MVV Maastricht: Slordig Na rust werd er veel gewisseld waardoor het tempo deels uit de wedstrijd verdween. Patro Eisden kreeg enkele mogelijkheden om de voorsprong te verdubbelen.

Dat gebeurde niet, waardoor MVV in de slotfase nog zocht naar de gelijkmaker, maar grote kansen werden er niet meer gecreëerd. De ploeg van Edwin Hermans verloor zodoende voor het eerst deze voorbereiding. Cambuur Komende vrijdag begint MVV aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur.

Het duel in De Geusselt is vanaf 20:00 uur is live te volgen via L1 Radio. Deel dit artikel 💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar [email protected] !.