Gemengde gevoelens bij DWS na gelijkspel

[KOOTWIJKERBROEK] DWS is de najaarscompetitie op het veld met een 15-15 gelijkspel tegen Hellas'63 begonnen. Na het kampioenschap van vorig seizoen begon DWS bij de terugkeer in de tweede klasse ijzersterk. Het team van trainer Jaap Jochems kwam op een 3-0 voorsprong en ging mede dankzij de uitblinkende Joël Lagerweij met een 8-6 tussenstand rusten. In de tweede helft liep DWS zelfs uit naar 14-10. De bezoekers uit Nunspeet kwamen na een 15-12 achterstand door drie treffers op rij in de slotfase echter alsnog langszij: 15-15.

featured-image

DWS is de najaarscompetitie op het veld met een 15-15 gelijkspel tegen Hellas’63 begonnen. Na het kampioenschap van vorig seizoen begon DWS bij de terugkeer in de tweede klasse ijzersterk. Het team van trainer Jaap Jochems kwam op een 3-0 voorsprong en ging mede dankzij de uitblinkende Joël Lagerweij met een 8-6 tussenstand rusten.

In de tweede helft liep DWS zelfs uit naar 14-10. De bezoekers uit Nunspeet kwamen na een 15-12 achterstand door drie treffers op rij in de slotfase echter alsnog langszij: 15-15. Trainer Jaap Jochems: ,,Dit resultaat zorgt voor gemengde gevoelens.

Wij zetten in een vrij onbekende en op het oog gelijkwaardige competitie in op handhaving, dan is een punt tegen een tegenstander die in de zaal in de eerste klasse speelt welkom. Gezien het feit dat we de hele wedstrijd voor hebben gestaan, is het ook weer een verloren punt. W.