FC Dordrecht ondanks knotsgekke slotfase gelijk tegen ADO

featured-image

FC DORDRECHT FC Dordrecht ondanks knotsgekke slotfase gelijk tegen ADO Vandaag, 18:30 • 1 minuut leestijd | Foto: FC Dordrecht heeft de tweede wedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijkgespeeld tegen ADO Den Haag. Dat is een klein wonder te noemen, want in de slotfase kregen beide ploegen dotten van kansen. De Schapekoppen hebben nu vier punten uit twee wedstrijden en blijven steken op de vierde plaats van de Keuken Kampioen Divisie.

Bij rust stond FC Dordrecht met 1-0 achter. Daryl van Mieghem zette ADO op voorsprong. De oud-speler van Excelsior strafte een fout van doelman Liam Bossin af.

Lorenzo Codutti zorgde halverwege de tweede helft voor de gelijkmaker door een mooie pass van Shein rustig af te ronden. Excelsior pakt eerste zege Excelsior pakte vrijdagavond voor het eerst in dit seizoen drie punten. In eigen huis werd De Graafschap met 3-1 verslagen.

Arthur Zagre, Jacky Donkor en Richie Omorowa maakten de treffers voor de Kralingers. Ze hebben nu drie punten uit twee wedstrijden. Excelsior legde dit weekend ook een nieuwe speler vast.

Rayvien Rosario komt over van Sparta en tekent een contract voor drie seizoenen. De aanvaller kwam acht duels uit voor het eerste van Sparta..