EINDE: FC Twente-Sparta 1-1

featured-image

SPARTA EINDE: FC Twente-Sparta 1-1 Vandaag, 21:18 • 1 minuut leestijd | Foto: Sparta speelde vanavond de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. In Enschede werd FC Twente op 1-1 gehouden. Lees hier het verloop van de wedstrijd terug.

Wedstrijdverloop FC Twente-Sparta Eerste helft '15 Tobias Lauritsen raakt de paal. '45 Kans voor Sam Lammers. '45 Ruststand 0-0.

Tweede helft '46 Dubbele wissel bij FC Twente, Sparta ongewijzigd uit kleedkamer. '48 Vlammend schot van Eiting op de lat. '53 Nassoh mist twee grote kansen, een geweldige redding van Unnerstall en de lat voorkomen een treffer.

'62 Lauritsen raak opnieuw het aluminium. '74 Sem Steijn zet FC Twente op voorsprong uit een penalty, 1-0. '88 Twente krijgt kansen om het duel te beslissen.

'90 Tobias Lauritsen scoort de gelijkmaker. Uit een voorzet van Oufkir maakt de spits de 1-1. '95 Olij pakt een punt voor Sparta met een wereldredding.

Opstelling Sparta: Olij; Reith, Quintero, Eerdhuijzen (86, Meissen) en Van der Kust; Baas, Clement (79, Brym) en Verschueren (86, Metinho); Negli (70, Mito), Lauritsen en Nassoh (79, Oufkir);.