'Een heerlijke wedstrijd!' | Zo klonk PSV-Feyenoord (4-4) op Radio Rijnmond

De Johan Cruijff Schaal is voor Feyenoord. De Rotterdammers versloegen PSV in Eindhoven na strafschoppen, terwijl het duel in de reguliere speeltijd met 4-4 een waar spektakel was. Onze commentatoren Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg waren op Radio Rijnmond ouderwets in vorm.

featured-image

FEYENOORD 'Een heerlijke wedstrijd!' | Zo klonk PSV-Feyenoord (4-4) op Radio Rijnmond Gisteren, 20:56 • 1 minuut leestijd Feyenoord viert de winst in de strijd om de Johan Cruijff Schaal na de zinderende wedstrijd tegen PSV © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven De Johan Cruijff Schaal is voor Feyenoord. De Rotterdammers versloegen PSV in Eindhoven na strafschoppen, terwijl het duel in de reguliere speeltijd met 4-4 een waar spektakel was. Onze commentatoren Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg waren op Radio Rijnmond ouderwets in vorm.

Zo veerden zij op bij de 1-2 van Bart Nieuwkoop. Voorafgaand aan dat doelpunt was er een glansrol voor Santiago Gimenez, die zelf ook twee penalty's benutte. Verder waren Van Eersel en Kranenburg te spreken over de uitvoering van de 3-4, waaruit Antoni Milambo scoorde.

Luister hieronder naar de compilatie van het wedstrijdverslag op Radio Rijnmond: Compilatie | Zo klonk PSV-Feyenoord (4-4) op Radio Rijnmond Daarnaast deden onze commentatoren uitgebreid verslag van de strafschoppenserie, die een stuk minder spannend was dan de eerste negentig minuten. Overigens waarschuwde Kranenburg de inwoners van Helmond na één van de gemiste penalty's. Dat en meer hoor je in de ruim tien minuten durende compilatie van PSV-Feyenoord op Radio Rijnmond.