Droomdebuut Onana en late goal bezorgen Villa geweldige start

featured-image

Aston Villa heeft een goede start genomen in de Premier League. De nummer vier van vorig seizoen boekte in zijn openingswedstrijd immers meteen een knappe zege op het veld van het ambitieuze West Ham. Met dank aan zijn Rode Duivels en een laat doelpunt won het met 1-2.

Bij Villa stond Amadou Onana meteen aan de aftrap en de middenvelder beleefde een debuut om niet snel te vergeten. Al in de vierde minuut wist hij zijn ploeg immers op voorsprong te brengen. Bij de eerste paal wist hij een hoekschop van uitgerekend Youri Tielemans binnen te werken.

West Ham komt langszij na goal Onana Daarna bleven de bezoekers de betere ploeg, maar een tiental minuten voor de rust gaven ze knullig een strafschop weg. Cash beging een overtreding op Soucek en Paqueta aarzelde niet om West Ham vanop de stip weer langszij te brengen. Met die gelijke stand werd ook het spel evenwichtiger en lange tijd gaven beide teams elkaar geen duimbreed toe.

Tien minuten voor tijd wist Villa echter alsnog toe te slaan. Duran bezorgt Villa alsnog drie punten Invaller Duran bezorgde zijn ploeg alsnog de overwinning. Dat is opmerkelijk, want de 20-jarige spits werd deze zomer ruimschoots gelinkt aan een transfer .

Hij stond immers in de belangstelling van onder meer...

West Ham. Villa begint zijn seizoen dus met een overwinning en sluit bovenaan het klassement meteen aan bij de andere topclubs. Brighton is voorlopig wel nog steeds leider omdat zij het beste doelsaldo kunnen voorleggen.

Jhon Durán, held van de Villans! 🤩🦹 pic.twitter.com/AA1JAzzkre.