Zoekende Mbappé boekt met Real Madrid zeer makkelijke zege

3 weeks Ago By VoetbalNieuws

Real Madrid speelde vandaag zijn eerste thuismatch van het seizoen in La Liga. De Koninklijke kon niet echt overtuigen tegen Real Valladolid. Er was heel weinig spektakel te zien en Kylian Mbappé was te weinig aanwezig in het spel.

Het werd in Bernabeu 3-0. Zwakke eerste helft van Real Madrid Real Madrid, uiteraard met Courtois in doel, verloor vorige week punten en ook de eerste helft vandaag was matig. Het tempo lag veel te laag en kansen waren héél schaars.

De Koninklijke stelde stevig teleur. Mbappé kon zich ook nog niet doorzetten. Na de pauze dreef Real Madrid het tempo wat op.

Dat zorgde meteen voor een vrije trap en Valverde trapte die in doel: 1-0. Kregen we nu eindelijk wat meer spektakel te zien? Het zou toch mogen met jongens als Vinicius, Rodrygo, Mbappé en Güler in de ploeg. Courtois moest wel tussenkomen na de 1-0.

Mbappé nog zoekende bij Real Madrid Real ging op zoek naar de verlossende tweede treffer. Mbappé werd echter heel weinig gevonden. Hij zoekt duidelijk naar zijn positie als centrumspits.

De Fransman scoorde tien minuten voor affluiten bijna de 2-0, maar de bezoekende doelman redde knap. Het werd in het slot nog 2-0 via Diaz. En in de extra tijd scoorde de piepjonge Endrick knap de 3-0.

De eindstand. Fede Valverde really hit that with some power man even the deflection couldn’t slow it down pic.twitter.

com/2aI7EoS7RB BRAHIM YA BRAHIIIIIIIM pic.twitter.com/w6vfvKvoLA GOOOOOOOOL DE ENDRICK EL PRIMER GOL CON EL REAL MADRID EN EL SANTIAG.