Woedende De Bruyne tegen Tedesco: Wat riep hij echt?

1 week Ago By VoetbalNieuws

De Rode Duivels wonnen met 3-1 van Israël, maar bij de rust stond het ‘maar’ 1-1. In een leeg stadion uitte aanvoerder Kevin De Bruyne duidelijk zijn onvrede tijdens een paar momenten. De Bruyne foeterde af en toe op zijn verdediging en riep op zijn manschappen.

In het slot van de wedstrijd leek Israël nog de aansluitingstreffer te maken en de middenvelder van Manchester City liet zich even gaan. Duidelijk hoorbaar De Rode Duivels speelden in een leeg stadion in Hongarije. Door de situatie in Israël werden er geen risico’s genomen en mocht de wedstrijd niet in België plaatsvinden.

Dat zorgde er wel voor dat de spelers goed hoorbaar waren. Het Nieuwsblad pikte het gebrul van De Bruyne dan ook op. En een woedende KDB was niet positief richting Tedesco en over zijn manschappen.

Vlak nadat Israël scoorde riep hij ‘just like the euros’ oftewel ‘net zoals op het EK’. Het mislukte EK in Duitsland zindert duidelijk nog na bij De Bruyne. Uiteindelijk werd het doelpunt afgekeurd voor buitenspel.

Ook Tedesco actiever Terwijl De Bruyne zich ook eens negatief liet horen was Tedesco vooral positief. Enkele keren riep de Italiaanse keuzeheer dat iedereen druk moest zetten. Die boodschap hadden vooral Youri Tielemans en Amadou Onana voor rust niet goed begrepen.

Ook begint Tedesco een aardig woordje Frans te spreken..