Op Het Kasteel heeft Sparta zaterdagmiddag het laatste oefenduel van de voorbereiding gewonnen. Promovendus NAC Breda werd op de traditionele Familiedag met 2-1 verslagen.

1 month Ago

SPARTA VIDEO: Sparta sluit voorbereiding af met een late zege op NAC Gisteren, 15:00 • 2 minuten leestijd Julian Baas is het middelpunt van de aandacht na zijn late goal voor Sparta in het oefenduel met NAC Breda © Rijnmond Op Het Kasteel heeft Sparta zaterdagmiddag het laatste oefenduel van de voorbereiding gewonnen. Promovendus NAC Breda werd op de traditionele Familiedag met 2-1 verslagen. Met NAC Breda trof Sparta een geliefde tegenstander.

Letterlijk en figuurlijk, want voor het oefenduel verbroederden beide supportersgroepen op de tribunes van Het Kasteel. Zo werd Sparta-middenvelder Arno Verschueren, oud-speler van NAC, ook hartstochtelijk toegezongen door de Noord-Brabantse aanhang. Een aandoenlijk gezicht, dat absoluut kleur gaf aan de Familiedag die de Rotterdammers organiseerden.

Samenvatting Sparta - NAC Breda (2-1) De wedstrijd verliep voor Sparta alleen niet zoals gehoopt. NAC Breda nam in de twintigste minuut de voorsprong in deze vriendschappelijke wedstrijd. Casper Staring zette de bezoekers op een voorsprong na een fout van Sparta-middenvelder Metinho (0-1).

Het verslag gaat verder onder de video over de Familiedag van Sparta Hoge verwachtingen bij supporters op Sparta's Familiedag Pas na een halfuur kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd te zitten. Zo waren er kansen voor Mohamed Nassoh, Tobias Lauritsen en Teo Quintero. Sparta benutte deze mogelijkheden niet, maar dat was vooral aan de doelman van NAC Breda te danken.