Video | Cristiano Ronaldo blijft van onschatbare waarde en maakt winnende doelpunt voor Portugal

1 week Ago

Cristiano Ronaldo heeft zondagavond weer laten zien dat hij nog steeds van onschatbare waarde is in het nationale elftal van Portugal. Vlak voor het eindsignaal maakte hij het beslissende doelpunt tegen Schotland. Schotland kam via Scott McTominay op al vroeg op voorsprong.

En dus moest Portugal in de achtervolging. Ronaldo begon de wedstrijd op de bank, maar kwam na rust in het veld. 6 september 2024, 20:51 Cristiano Ronaldo (39) en zijn vriendin Georgina Rodriguez (30) hebben alles wat hun hartje begeert.

De Portugese superster bezit uiteraard ook een luxe jacht. Daarmee ging het koppel afgelopen week uit varen. Onderweg kwamen ze een bizar tafereel tegen.

Bruno Fernandes was op zijn 30e verjaardag verantwoordelijk voor de gelijkmaker, o p aangeven van Rafael Leão. In de 88e minuut sloeg Ronaldo toe. Hij besliste de wedstrijd in het voordeel van Portugal, dat nu eerste staat in groep A van de Nations League.

Kroatië en Polen volgen met beide drie punten. Schotland staat nog op nul. CR7 maakte donderdagavond zijn 900e doelpunt uit zijn carrière.

Namens Portugal scoorde hij de 2-0 tegen Kroatië. Het leverde hem direct flinke tranen op. 5 september 2024, 22:44 Cristiano Ronaldo heeft donderdagavond zijn 900e doelpunt uit zijn carrière gemaakt.

Namens Portugal scoorde hij de 2-0 tegen Kroatië in de Nations League. Het leverde hem direct flinke tranen op. Ronaldo heeft als doel gesteld om duizend doelpunten te maken in zijn carrière.