Teleurstelling bij VV Barneveld na nederlaag bij competitiestart

[BARNEVELD] VV Barneveld is de competitie met een pijnlijke 3-4 nederlaag tegen Blauw Geel'55 begonnen. Bij de bezoekers uit Ede van voormalig VVB-trainer Gerwin Dekker scoorde Aron Veldhuizen viermaal.

5 hours Ago

VV Barneveld is de competitie met een pijnlijke 3-4 nederlaag tegen Blauw Geel’55 begonnen. Bij de bezoekers uit Ede van voormalig VVB-trainer Gerwin Dekker scoorde Aron Veldhuizen viermaal. Op Sportpark ’t Nieuwe Oost begon het fris spelende VV Barneveld uitstekend aan de wedstrijd en stond het na twintig minuten op een 2-0 voorsprong dankzij goals van aanvoerder Coen Fieret en Joep van den Brink.

Nog voor rust had de Edese titelfavoriet met drie treffers de wedstrijd al gekanteld: 2-3. In een spannende tweede helft met veel strijd..