Nusa beleeft Duits droomdebuut, Arsenal maakt geen fouten

1 month Ago By VoetbalNieuws

De Engelse Premier League heeft zich weer op gang getrokken en voorlopig hebben de topclubs nog geen steken laten vallen. In navolging van Manchester United en Liverpool, pakte ook Arsenal de volle buit. In Duitsland beleefde Antonio Nusa dan weer een droomdebuut bij RB Leipzig.

DFB Pokal Nusa verraste eerder deze week door plots bij Club Brugge te vertrekken. De Noorse winger werd voor een miljoenenbedrag aan RB Leipzig verkocht. Bij zijn nieuwe club zat hij meteen in de selectie voor de eerste officiële partij van het seizoen: een bekermatch op het veld van derdeklasser RW Essen.

En het werd een wedstrijd die de technischvaardige aanvaller niet snel zal vergeten. Zoals verwacht begon Nusa op de bank. Van daaruit zag hij hoe zijn ploeg al na enkele minuten op achterstand kwam.

Maar EK-smaakmaker Sesko zorgde snel voor de gelijkmaker. En op slag van rust kroop de Sloveense aanvaller in de rol van aangever, Rode Duivel Openda werkte zijn assist netjes af. Na de pauze duurde het eventjes alvorens Leipzig de match op slot kon doen.

Tot Nusa mocht invallen. De Noorse international stond amper één minuut op het veld toen hij voor de 1-3 tekende. Van een geslaagd debuut gesproken.

Uiteindelijk maakte Simons er zelfs nog 1-4 van. Introducing Antonio Nusa. A goal on his 2nd touch, 1 minute after coming on to his RB Leipzig debut.

Baller🔥 pic.twitter.com/KzHuFDbZUR Premier League In Engeland heeft titeluitdager Arsenal geen foutjes gemaakt op de openingsspeeldag.