Liverpool volgt het voorbeeld van Man City en Arsenal

3 weeks Ago By VoetbalNieuws

Liverpool hoopte na de zege van vorige week tegen Ipswich Town een tweede zege op rij te boeken om zo in het spoor te blijven van Manchester City en Arsenal. Dat lukte hen ook, want in eigen huis wisten ze met 2-0 te winnen. Missie geslaagd.

Matig Liverpool Liverpool speelde om 17u30 tegen Brentford. De Engelse topclub opende al snel de score via Diaz. De bezoekers deden het zeker niet onaardig en de troepen van Slot hadden het zeker niet makkelijk.

Een matige eerste helft werd afgesloten met een 1-0-voorsprong. Het was hopen op een betere tweede helft van de thuisploeg. Ze gingen op zoek naar de verlossende tweede goal en op wie kan je dan steevast rekenen? Mo Salah.

De Egyptenaar zorgde voor de 2-0, waardoor de match dus gespeeld was. Liverpool boekt 6 op 6 Brentford kon geen vuist meer maken en Liverpool speelde de match rustig uit. Door deze overwinning blijft Liverpool dus net als Man City en Arsenal nog foutloos én lopen ze drie punten uit op Manchester United, de tegenstander van volgende week.

Corner @BrentfordFC ➡️ doelpunt @LFC pic.twitter.com/R97qD9tWhW Mohamed Salah libère Liverpool.

Le meilleur ailier de la Premier League. 🇪🇬👑 pic.twitter.