LIVE: Sparta-Feyenoord (1-1) Feyenoord vertraagt, Sparta op zoek naar de winnende goal

Vanaf 13:00 volg je alles over de Rotterdamse derby Sparta-Feyenoord op Radio Rijnmond en het liveblog.

3 weeks Ago

VOETBAL LIVE: Sparta-Feyenoord (1-1) Feyenoord vertraagt, Sparta op zoek naar de winnende goal Rijnmond Redactie Vandaag, 13:00 • 5 minuten leestijd Sparta juicht na de 1-0 tegen Feyenoord © Hans van der Valk/Orange Pictures Vanaf 13:00 volg je alles over de Rotterdamse derby Sparta-Feyenoord op Radio Rijnmond en het liveblog. Om 13:00 start de radio-uitzending vanaf het Kasteel. Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg doen het commentaar bij de wedstrijd.

De presentatie ligt in handen van Jesse van Someren. Volg hieronder het liveblog van de wedstrijd. Dit wordt de 144e ontmoeting tussen de Rotterdamse clubs.

Vorig seizoen werden de punten gedeeld op het Kasteel door een treffer in de blessuretijd van Leo Sauer. Daardoor werd het 2-2. LIVEBLOG 83' Feyenoord lijkt een gelijkspel genoeg te vinden Feyenoord vertraagt het spel om een punt over de streep te trekken.

Ze staan met tien man op het veld. Sparta gaat er nog vol voor. 80' Sparta wisselt Het duo M&M (Metinho en Mito) komt er in voor doelpuntenmaker Neghli en Verschueren.

78' Wissel Feyenoord Japanner Ayase Ueda moet voor de verlossing zorgen bij Feyenoord. Hij komt erin voor Gimenez. 73' VAR grijpt in De overtreding op Paixao is net buiten het strafschopgebied gemaakt.

Dus geen penalty voor Feyenoord, maar een vrije trap. Kasanwirjo legt aan, maar schiet in de muur. 72' Penalty Feyenoord! Een pingel voor Feyenoord nadat Paixao wordt neergehaald in het strafschopgebied.

70' Redding Wellenreuther Wellenreuther houdt Fey.