LIVE: Sparta-Feyenoord (1-0) De tweede helft van start, Sparta nog op voorsprong

Vanaf 13:00 volg je alles over de Rotterdamse derby Sparta-Feyenoord op Radio Rijnmond en het liveblog.

3 weeks Ago

VOETBAL LIVE: Sparta-Feyenoord (1-0) De tweede helft van start, Sparta nog op voorsprong Rijnmond Redactie Vandaag, 13:00 • 4 minuten leestijd Sparta juicht na de 1-0 tegen Feyenoord © Hans van der Valk/Orange Pictures Vanaf 13:00 volg je alles over de Rotterdamse derby Sparta-Feyenoord op Radio Rijnmond en het liveblog. Om 13:00 start de radio-uitzending vanaf het Kasteel. Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg doen het commentaar bij de wedstrijd.

De presentatie ligt in handen van Jesse van Someren. Volg hieronder het liveblog van de wedstrijd. Dit wordt de 144e ontmoeting tussen de Rotterdamse clubs.

Vorig seizoen werden de punten gedeeld op het Kasteel door een treffer in de blessuretijd van Leo Sauer. Daardoor werd het 2-2. LIVEBLOG 45' Het is rust! Scheidsrechter Bos fluit voor de rust en de heren kunnen aan de thee.

Er zijn heel wat reparatiewerkzaamheden te verrichten voor de mannen van Brian Priske. Het tempo is veel te laag om het de Spartanen echt lastig te maken. Sparta heeft zijn zaakjes meer dan prima op orde.

45' Gele kaart Eerdhuijzen Eerdhuijzen deelt een smerige trap uit aan de zijlijn. Ook hij verdwijnt in het boekje van scheidsrechter Bos. 45' 3 minuten blessuretijd Scheidsrechter Bos trekt er drie minuten blessuretijd bij.

Kan Feyenoord vlak voor rust nog wat terug doen? 34' Hancko op de bon na protest Na de goal van Neghli protesteert Hancko misschien wel niet heel onterecht bij scheidsrechter Bos, want Verschueren ligt op de grond met een hoofdblessu.