LIVE: Sparta-Feyenoord (0-0) Grote kans Sparta, Lauritsen kopt op de lat

Vanaf 13:00 volg je alles over de Rotterdamse derby Sparta-Feyenoord op Radio Rijnmond en het liveblog.

3 weeks Ago

VOETBAL LIVE: Sparta-Feyenoord (0-0) in laag tempo blijft Sparta makkelijk overeind, Bijlow wordt toegezongen Rijnmond Redactie Vandaag, 13:00 • 3 minuten leestijd Wellenreuther tikt de bal op de lat © VK Sportphoto/Yannick Verhoeven Vanaf 13:00 volg je alles over de Rotterdamse derby Sparta-Feyenoord op Radio Rijnmond en het liveblog. Om 13:00 start de radio-uitzending vanaf het Kasteel. Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg doen het commentaar bij de wedstrijd.

De presentatie ligt in handen van Jesse van Someren. Volg hieronder het liveblog van de wedstrijd. Dit wordt de 144e ontmoeting tussen de Rotterdamse clubs.

Vorig seizoen werden de punten gedeeld op het Kasteel door een treffer in de blessuretijd van Leo Sauer. Daardoor werd het 2-2. LIVEBLOG 26' Gele kaart Sparta Van der Kust ontvangt de gele prent van scheidsrechter Bos.

De Spartaan deelde een lelijke tik uit aan Calvin Stengs. De vrije trap leverde niks op. 23' Justin Bijlow wordt toegezongen De vertrekkende Justin Bijlow wordt toegezongen door Het Legioen.

Hij komt de dugout uit en krijgt een daverend applaus. Wat een mooi gebaar! Het Legioen bedankt Justin Bijlow voor bewezen diensten © Rijnmond 22' Oei Wellenreuther! De keeper van Feyenoord treuzelt in de opbouw en schiet de bal tegen Nassoh aan. Feyenoord kan net op tijd reageren om een grote kans te voorkomen en verdedigt de bal uit.

10' Eerste tien minuten voorbij De eerste tien minuten zijn voorbij. Feyenoord heeft veel de bal, maar is slordig. Sparta .