LIVE buitenlands voetbal | Bayern München en Real Madrid in actie, hattrick voor Noni Madueke

Vandaag weer veel moois in de Europese topcompetities. Arne Slot krijgt op Anfield bezoek van Bournemouth. Real Madrid en Bayern München komen in actie, terwijl in de Serie A thuiswedstrijden voor Napoli en AS Roma op het programma staan.

3 weeks Ago By Sportredactie

Chelsea heeft de uitwedstrijd bij Wolverhampton Wanderers met 2-6 gewonnen. Voormalig PSV-rechtsbuiten Noni Madueke was de grote uitblinker bij de ploeg van Enzo Maresca met drie doelpunten op Molineux. Nicolas Jackson, Cole Palmer en de afgelopen week vastgelegde Portugese aanvaller João Félix maakten de andere goals voor de bezoekers uit Londen.

Newcastle United speelde met 1-1 gelijk bij Bournemouth, waar Justin Kluivert na 72 minuten werd afgelost door Luis Sinisterra. Marcos Senesi en Milos Kerkez speelden wel de hele wedstrijd. Bournemouth kwam na 37 minuten op voorsprong via Marcus Tavernier.

Engels international Anthony Gordon maakte een kwartier voor tijd de 1-1 namens de ploeg van coach Eddie Howe, die het aan de Britse zuidkust opnam tegen de club die hij jarenlang diende als speler en trainer. Club Brugge heeft de onderste regionen in de Jupiler Pro League verlaten. De kampioen van vorig seizoen won het uitduel bij het gepromoveerde Dender (1-2) en vierde de tweede competitiezege op rij.

Gustaf Nilsson en Christos Tzolis passeerden de Nederlandse doelman Michael Verrips van de thuisploeg al in het eerste kwartier. Nathan Rodes scoorde voor Dender in blessuretijd van de eerste helft. Club Brugge heeft zeven punten verzameld uit de eerste vijf competitieduels.

De Belgische recordkampioen Anderlecht is voorlopig koploper met tien punten uit vier duels..