LIVE | Gravenberch zet FC Den Bosch vlak voor rust op voorsprong, Burgering profiteert van slordig MVV

Danzell Gravenberch heeft de Maastrichtse verdediging dan eindelijk gebroken. Een uitstekend keepende Romain Matthys had na enkele cruciale reddingen geen antwoord op een keurig afgemaakte aanval van FC Den Bosch. Byron Burgering verschalkte de verdediging van MVV en gaf de bal aan de volledig vrijstaande Gravenberch die de bal zo kon binnentikken.

1 month Ago By Maarten Elst

Einde eerste helft Verder gebeurde er weinig meer na het voorlopig enige doelpunt van de wedstrijd. Op basis van de gecreëerde mogelijkheden kreeg FC Den Bosch waar het recht op had: een voorsprong. Tot zo voor de tweede helft! 1-0 GOAL van Danzell Gravenberch! En nu is Matthys wél verslagen.

Een grote fout in de Maastrichtse verdediging wordt keihard afgestraft. Byron Burgering kan de bal makkelijk afpakken en raast opnieuw op de rechterflank richting het doel van MVV. Matthys moet uitkomen, maar Burgering weet de bal op tijd af te leggen op de aanstormende Danzell Gravenberch.

Die kan de bal zo in het lege doel tikken. Wat een reddingen van Matthys! We zeiden net al dat Matthys een zeer goede keeper was. Hij onderstreept het in aanloop naar rust nog maar eens.

Eerst is hij heel alert als Byron Burgering op snelheid op hem af komt stormen en redt hij koelbloeding op de inzet van de aanvaller van FC Den Bosch. In de nastoot schiet Mees Laros op de vuisten van Matthys. FC Den Bosch komt goed weg Een hoekschop van MVV wordt door spits Braken verlengd.

De bal gaat vervolgens langs alles en iedereen. Gele kaart voor Nick de Groot O.