LEES TERUG: Sparta-Feyenoord (1-1) Rotterdamse derby onbeslist, Sparta vergeet zichzelf te belonen

Vanaf 13:00 volg je alles over de Rotterdamse derby Sparta-Feyenoord op Radio Rijnmond en het liveblog.

3 weeks Ago

VOETBAL LEES TERUG: Sparta-Feyenoord (1-1) Rotterdamse derby onbeslist, Sparta vergeet zichzelf te belonen Rijnmond Redactie Vandaag, 13:00 • 6 minuten leestijd Een duel om de bal op het middenveld © Hans van der Valk/Orange Pictures Vanaf 13:00 volg je alles over de Rotterdamse derby Sparta-Feyenoord op Radio Rijnmond en het liveblog. Om 13:00 startte de radio-uitzending vanaf het Kasteel. Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg doen het commentaar bij de wedstrijd.

De presentatie ligt in handen van Jesse van Someren. lees hieronder het liveblog van de wedstrijd terug. Dit wordt de 144e ontmoeting tussen de Rotterdamse clubs.

Vorig seizoen werden de punten gedeeld op het Kasteel door een treffer in de blessuretijd van Leo Sauer. Daardoor werd het 2-2. LIVEBLOG 96' AFGELOPEN! De Rotterdamse derby eindigt onbeslist! Een sterk Sparta beloont zich te weinig tegen een matig en traag Feyenoord.

95' Grote kans Feyenoord! In de laatste seconden krijgt Hancko een gigantische kans maar de bal wordt uit de doelmond gehaald. 90' 5 minuten blessuretijd Scheidsrechter Bos trekt vijf minuten bij. 89' Pinchhitter Brym komt erin Rijsdijk brengt Brym erin als pinchhitter.

Lauritsen gaat eruit. 86' Vrije trap Feyenoord op een gevaarlijke plek, gele kaart voor Metinho Nadje verovert de bal op het middenveld en wilde uithalen. Hij wordt neergehaald door Metinho op een gevaarlijke plek.

Hij ontvangt een gele kaart Calvin Stengs legt aan voor de vrije trap. De bal gaat door de muur, maar levert .