Inter lijdt meteen verrassend puntenverlies in Serie A

1 month Ago By VoetbalNieuws

Dit weekend is het Europese voetbalseizoen helemaal weer op gang gekomen, want in zowat alle topcompetities werd er weer afgetrapt. Ook in de Serie A, waar titelverdediger Internazionale in zijn openingswedstrijd meteen verrassend punten heeft laten liggen. Na een dramatische slotfase raakten ze niet voorbij Genoa.

Inter zet snel orde op zaken De Nerazzurri kenden ook geen al te beste start tegen de ploeg van Koni De Winter, die de hele wedstrijd op het veld stond. Na 20 minuten kwamen ze immers op achterstand na een doelpunt van Vogliacco. Lang duurde het echter niet tot ze orde op zaken zetten.

Tien minuten later zorgde Thuram immers al voor de gelijkmaker. Daarna ging Inter op zoek naar de gelijkmaker, maar het had pech dat de VAR een strafschop nog terugdraaide en dat een goal van Dimarco afgekeurd werd. Genoa maakt diep in blessuretijd gelijk Daardoor bleef de gelijke stand zeer lang op het bord staan, maar in de slotfase viel alsnog de 1-2.

Thuram stiftte netjes zijn tweede binnen. De buitenspelvlag ging daarbij wel omhoog, maar de VAR keurde de goal deze keer wel goed. Inter leek zegezeker te zijn, maar diep in blessuretijd ging het alsnog fout.

Bisseck raakte de bal in de eigen zestien met de hand en dus ging de bal op de stip. Sommer leek even de held te worden door de penalty van Junior Messias te keren, maar de Braziliaan wist in de rebound alsnog voor 2-2 te zorgen..