Harde nederlaag voor MVV op bezoek bij Telstar

MVV heeft met harde cijfers de uitwedstrijd bij Telstar verloren. De ploeg van Edwin Hermans ging met 4-0 onderuit.

1 week Ago

MVV heeft met harde cijfers de uitwedstrijd bij Telstar verloren. De ploeg van Edwin Hermans ging met 4-0 onderuit. Een matig MVV deed in Velsen-Zuid te weinig met de mogelijkheden die het kreeg en was verdedigend niet stabiel genoeg om aanspraak te kunnen maken op een resultaat.

Dreigender Trainer Edwin Hermans koos voor de vijfde wedstrijd op rij voor dezelfde basiself. De openingsfase in Velsen-Zuid zat vol energie en beide ploegen waren dreigend voor elkaars doel. Telstar was wel iets gevaarlijker.

Na 18 minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Tyrese Noslin bediende Jayden Turfkruier en die schoot vrijstaand op mooie wijze binnen. MVV ging op zoek naar de gelijkmaker, maar de pogingen waren meestal niet tussen de palen.

Bryan Smeets was het dichtst bij de gelijkmaker uit een vrije trap. Buitenspel Vlak voor rust ontsnapten de Maastrichtenaren aan een dubbele achterstand. MVV-doelman Romain Matthys schatte een diepe bal verkeerd in, maar had het geluk dat Youssef El Kachati in buitenspelpositie binnenschoot.

Telstar-treffers Na rust hield Matthys zijn ploeg op de been met twee knappe reddingen, maar even later was het alsnog raak voor de thuisploeg. Mees Kaandorp stond helemaal vrij in het strafschopgebied van MVV en schoot de 2-0 tegen de touwen. Een paar minuten later werd de wedstrijd al beslist.

Turfkruier kapte zijn tegenstander uit en schoot prachtig binnen: 3-0. Ook daarna was het Telstar dat het gevaarlijkst was en ook nog de 4-0 maakte. Zakaria Eddahchouri werd .