Geen Champions League voor Mourinho na zeer ongelukkig moment Jayden Oosterwolde in minuut 115

Fenerbahçe speelt volgend seizoen niet in de Champions League. De ploeg van trainer José Mourinho werd dinsdagavond in de verlenging uitgeschakeld door Lille OSC.

1 month Ago

Fenerbahçe speelt volgend seizoen niet in de Champions League. De ploeg van trainer José Mourinho werd dinsdagavond in de verlenging uitgeschakeld door Lille OSC, na een penalty die volgde op een handsbal van Jayden Oosterwolde V (L) - Fenerbahçe €7.1M Meer info ' href="https://www.

fcupdate.nl/voetballers/jayden-oosterwolde">Jayden Oosterwolde. Lille won vorige week met 1-2 en de return leek lange tijd uit te lopen op een doelpuntloos gelijkspel.

In de eerste minuut van de verlenging wierp Oosterwolde de bal het strafschopgebied in, waarna Dzeko de bal toucheerde en Lille-verdediger Bafodé Diakité een eigen doelpunt maakte. Zodoende moest er een verlenging aan te pas komen. Daarin kreeg Lille-invaller Aissa Mandi een rode kaart voor een overtreding met hooggeheven been op Irfan Kahveci.

Met tien man wist Lille echter toch een 1-1 gelijkspel uit het vuur te slepen. Nadat Oosterwolde de bal in minuut 115 tegen de arm kreeg na een schot, benutte Jonathan David een strafschop. Zodoende mag Lille tegen Slavia Praag of Union Sint-Gillis strijden om een Champions League-startbewijs, terwijl Fenerbahçe de Europa League in gaat.

Fenerbahçe speelde dinsdag met drie ex-Eredivisionisten: Mourinho gaf behalve Oosterwolde ook Dusan Tadic en Sebastian Szymanski een basisplek. LILLE TEM UM PÊNALTI NO ÚLTIMO MINUTO DA PRORROGAÇÃO! QUE FIM DE JOGO!!!🎙️ @fefuxribeiro 🗣️ @obrunopet #UEFAnoGOAT pic.twitter.

com/3AZscaiLLG Je moet ingelogd zijn om een reactie te ku.