De Bruyne scoort en lacht, Faes scoort en treurt

3 weeks Ago By VoetbalNieuws

Manchester United verloor om 13u30 met 2-1 van Brighton en het is duidelijk dat zij niet de kwaliteiten hebben om mee te spelen voor de titel. Om 16u stonden er nog een aantal duels op het programma in de Premier League. Een overzicht.

De Bruyne scoort makkelijk Manchester City speelde tegen Ipswich en Jérémy Doku en Kevin De Bruyne begonnen in de basis. We kregen meteen een enorme verrassing, want Szmodics bracht de bezoekers al snel op voorsprong. Zeer goed voor de match, want City moest komen.

Ze kregen al snel een terechte penalty. Haaland hing de bordjes gelijk. En het ging heel snel: Muric blunderde en De Bruyne profiteerde door de 2-1 in doel te tikken.

Ipswich was het plots helemaal kwijt, want Haaland tekende na 15 minuten al voor de 3-1. Lewis en De Bruyne troffen ook nog de lat. Vooral die knal van KDB was van prachtige kwaliteit.

Zonde dat dit geen goal opleverde. Nadien was het vooral controle en in het slot zorgde Haaland voor de 4-1. Daar bleef het ook bij.

Faes treft ook raak Tottenham, wanneer spelen zij ooit eens mee voor de titel?, ontving Everton. De eerste helft verliep zeer goed, want Bissouma en Son zorgden nog voor het halfuur voor de 2-0. Wat konden de bezoekers nog? Neen, want na de rust wist Romero nog de 3-0 te scoren, Son zorgde voor de 4-0-eindstand.

Andere wedstrijden: ⚽️🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Fulham 1-1 Leicester | Wout Faes pic.twitter.com/6eYRH4tCKS.