Buffalo's geven Europese zege weg na dramatische slotfase

1 month Ago By VoetbalNieuws

AA Gent zette een matige tot slechte prestatie neer in Denemarken maar keerde finaal wel met een gelijkspel terug. Het team van Wouter Vrancken leek in het slot zowaar nog op weg naar de zege maar gaf die, geheel in de lijn van de wedstrijd, nog uit handen. In zijn jacht op de poulefase van de Conference League moest AA Gent vanavond aan de bak tegen het Deense Silkeborg.

Het team van Wouter Vrancken overtuigde voorlopig nog niet in de Jupiler Pro League , afgelopen weekend werd smadelijk verloren van promovendus Dender. Nurio Fortuna en Archie Brown werden in de basis gedropt, Samoise en Fernandez-Pardo ontbraken door blessures Our lineup for tonight! 🔵⚪️ #COBW #SILGNT #UECL pic.twitter.

com/gMGFr642rJ Povere Buffalo's mopperen niet In Denemarken openden beide ploegen met heel wat dadendrang: een eerste kansje van Surdez leverde geen succes op, aan de overzijde zag de VAR een fout van Roef maar de scheidsrechter besloot om geen strafschop te fluiten. Het team van Vrancken kwam meteen met de schrik vrij. Tot echte mogelijkheden kwamen de Buffalo's lange tijd niet.

Halfweg de eerste helft kreeg Adamsen een prima kans voor de thuisploeg maar hij faalde oog in oog met Roef. Een flauw schot van Nurio was dan weer zowat het enige Gentse wapenfeit. Ook in het slotkwartier was het armoe troef bij AA Gent, dat bij de rust niet mocht mopperen met een 0-0 score.

HT 0-0 | #SILGNT #UECL pic.twitter.com/pjCpUGUeaC Dramatische start uitgewist door enorm cadeau Na rust ging AA Gent op.