Acheffay helpt FC Den Bosch vlak voor eind aan knappe overwinning tegen Jong Ajax

FC Den Bosch nam na tien minuten de leiding via Byron Burgering, waarna Jong Ajax de aanval inzette op de Bossche defensie. In de 24ste minuut brak het alsnog en kon Julian Rijkhoff de gelijkmaker binnenschieten. Ondanks dat Jong Ajax het betere van het spel heeft en FC Den Bosch wat speldenprikjes uitdeelt, staat de score nog altijd in evenwicht: 1-1. Volg de ontwikkelingen in Amsterdam via dit liveblog:

3 weeks Ago By Maarten Elst en Max van der Put

Volg de ontwikkelingen in Amsterdam via dit liveblog: Sethford schiet naast Doelman Charlie Sethford neemt op zo'n 35 meter van het doel van FC Den Bosch een vrije trap. De bal gaat langs alles en iedereen en belandt naast het doel. Hier zat meer in voor Jong Ajax.

Einde tweede helft Over en weer Beide clubs nemen nu om de beurt elkaars doel onder vuur. Enkele spannende momenten hier op Sportpark de Toekomst. Van den Bogert redt de punten Wat komt FC Den Bosch hier goed weg.

Rijkhoff omspeelt de keeper, maar aanvoerder Victor van de Bogert ligt op de lijn en kan de bal tot hoekschop verwerken. Hachelijke momenten hier op Sportpark de Toekomst! 1-2 GOAL van Hicham Acheffay! Gaat FC Den Bosch dan toch met drie punten naar huis? Juist op het moment dat je aan beide kanten geen doelpunt meer verwacht, gaat Byron Burgering op snelheid door aan de rechterkant. Hij zet strak voor, invaller Kuijpers doet een tactisch overstapje, waarna die andere invaller Hicham Acheffay van dichtbij de 1-2 binnenprikt.

1-2 GOAL van Hicham Acheffay! Törles Knöll wordt vervangen door Denzel Kuijpers Gele kaart voor Törles Knöll Jaydon Banel word.