ADO houdt punt over aan openingswedstrijd tegen VVV

featured-image

DEN HAAG - ADO Den Haag is het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begonnen met een 1-1 gelijkspel. In de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo gaf ADO, dat na een rode kaart voor Steven van der Sloot een groot deel van de tweede helft met tien man speelde, een voorsprong weg. Daryl van Mieghem opende in de eerste helft de score.

Een schot van Finn de Bruin werd in eerste instantie nog gekeerd, maar in de rebound was het alsnog raak. Na rust kwamen de bezoekers langszij. Kostas Doumtsios was met een kopbal verantwoordelijk voor de 1-1.

ADO-rechtsback Steven van der Sloot werd na 53 minuten met een tweede gele kaart door scheidsrechter Ingmar Oostrom van het veld gestuurd. Volgende week zaterdag speelt ADO een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Omroep West laat ADO Den Haag vanwege een boycot voorlopig links liggen.

De omroep beperkt de berichtgeving tot het hoognodige, zonder zelf aanwezig te zijn in het stadion of op het trainingscomplex. ADO Den Haag - VVV-Venlo : 1-1 (1-0) 38. 1-0 Daryl van Mieghem 69.

1-1 Kostas Doumtsios Rode kaart : Steven van der Sloot, 2x geel (ADO Den Haag) Gele kaart : Finn de Bruin, Juho Kilo (ADO Den Haag) Opstelling ADO Den Haag : Coremans; Van der Sloot, Esajas (80. Granli), Waem, Boakye (73. Sylla); De Bruin (61.

Kilo), Vlak, Schalk; Van Mieghem (80. Lourens), Struick (61. Sürmeli), Ideho.