ADO Den Haag speelt ook tweede wedstrijd van het seizoen gelijk

ADO Den Haag heeft aan het bezoek aan FC Dordrecht één punt overgehouden. De formatie van trainer Darije Kalezic kwam op de Krommendijk niet verder dan 1-1.

featured-image

DEN HAAG - ADO Den Haag heeft aan het bezoek aan FC Dordrecht één punt overgehouden. De formatie van trainer Darije Kalezic kwam op de Krommendijk niet verder dan 1-1. Daryl van Mieghem zorgde na ongeveer 35 minuten voetballen voor het openingsdoelpunt.

De aanvaller in Haagse dienst strafte een blunder van keeper Liam Bossin af. De doelman stopte een afstandsschoot van Jari Vlak helemaal verkeerd, waarna Van Mieghem profiteerde. Halverwege de tweede helft maakte Lorenzo Codutti de gelijkmaker.

ADO had in het restant nog wel zicht op de winnende treffer, maar kon niet doeltreffend afronden. Door het gelijke spel staat ADO na twee wedstrijden op twee punten. Vorige week werd er ook met 1-1 gelijkgespeeld .

VVV Venlo was toen in Den Haag de tegenstander. FC Dordrecht - ADO Den Haag: 1-1 (0-1) 0-1 Daryl van Mieghem 1-1 Lorenzo Codutti Gele kaart: Dean Zandbergen, Sem Valk (FC Dordrecht), Sekou Sylla, Silvinho Esajas (ADO Den Haag) Opstelling ADO Den Haag: Coremans, Kilo, Esajas, Waem, Sylla (59. Boakye), Vlak, De Bruin (46.

Surmeli, 68. Granli), Schalk, Ideho, Struick (80. Lourens), Van Mieghem.